18 augusti 2008

Igår var en jävligt bra dag.
Festade hela natten.
Nu infinner sig ångesten. Varför?
Jo för att jag läser att varje cider innehåller 213 kcal.
Jag drack 5.
FY FAN VAD JAG ÄR FET.

JAg har känt mig duktig som inte har ätit så mycket, försökt hålla mig mellan 1000 - 1500 kcal mex per dag pluss att jag har sprungit 7 km om dagen fem dagar i rad, men inte.

Nu måste jag fan börja ta tag i mig själv.

Kommentarer
Postat av: linda

Gud, hej..



Nu var det riktigt jävla längesedan vi pratade. Jag tror inte ens du kommer ihåg mig. (Snälla, gör det..!) Jag bytade ju blogg och sedan dess har vi inte pratat. Jag bara kom på dig precis och tänkte på allt vi skrivit och sånt och tänkte att jag ville kika in och säga hej och fråga hur det är med dig nuförtiden.



Det var mig du blandannat pratade om din kompis med, hon som hade anorexi och som du trodde endast sökte uppmärksamhet för det och du kände inte för att hjälpa henne typ, för att du själv inte vågade riskera att du hamnade längre ner i skiten.. Du hade henne som "thinspiration" typ.



Åh, bara läs min blogg och läs gamla kommentarer så kommer du hitta dig och meters-långa kommentarer du skrivit!



Jag hoppas du mår bra, bättre.. Eller vad man ska säga. Skicka väldigt gärna ett svar till "burnitup.blogg.se". Det är min nya.

(Användarnamn till denna är Linda, och lösen Patriciaa.)



Puss, sköt om dig tjejen.

2009-01-22 @ 19:51:50
URL: http://lindapatriciaa.blogg.se/
Postat av: V

Linda!´



Visst kommer jag ihåg dig! Jag har bara inte varit inne och skrivit på ett tag... HAr kämpat som ett jävla djur för att bli av med den här helveteslivsstilen, men... Ja, livet vänder på ett ögonblick, inte sant? Nu är jag nere i skiten igen, och ärligt talat, jag vet inte om jag orkar med det här en gång till. Det är inget liv.



Jag kommer inte in på din blogg,lösenordet du gav mig fungerade inte. Skulle gärna vilja prata med dig, var inne för ett tag sedan på din blogg, och ärligt talat, hur mår du? Snälla, lär dig av mina misstag, jag som är ett par år äldre än dig! Det är inget liv! Allt vänder när man slutar på gymnasiet, då kommer du vara ensam med din sjukdom!



Om du läser den här kommentaren, snälla, hör av dig! Jag kan tyvärr inte komma in på min blogg, den krånglar!



Kram V

2009-03-08 @ 22:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0